ISAF-VM Perth, Australia

TEAM LODESTAR opp på 5. plass

TEAM LODESTAR opp på 5. plass

TEAM LODESTAR nærmer seg en sikker nasjonsplass. I tillegg kom det to strålende Laser-plasseringer i dag.

Publisert Sist oppdatert

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen startet dagen i dag med en 11. plass og avsluttet arbeidsdagen med en sjette. Det løftet dem langt opp på listene. Nå ligger de på en femteplass, både nasjonsmessig og individuelt.

Det er optimisme i LODESTAR-laget og Star-duoens facebooksider er oppdatert på følgende måte i dag:

«LodeStar has started the attack on the list :-)»

TEAM LODESTAR står med 70 poeng på listene, men det er tett bak: polakkene Mateusz Kusznierewich/ Dominik Zycki har 71 poeng, mens Xavier Rohart/ Pierre Alexis Ponsot (FRA), Richard Clarke/ Tyler Bjorn (CAN) og George Szabo/ Mark Strube (USA) har alle 74 poeng.

Opp til fjerdeplassen er det 19 poeng, mens brasilianerne Roberth Scheidt og Bruno Prada leder VM med 30 poeng.

Det engelske stjernelaget Iain Percy og Andrew Simpson har avsluttet sin seiling i Perth, grunnet en ryggskade hos Percy.

Du finner hele listen her.

I Laser-feltet har våre laserseilere endelig fått et løft. I den sjette seilasen leverte Ruth en strålende 7. plass i sitt felt. Det løfter han opp til en 77. plass i Perth.

Mathias Mollatt gjorde det enda bedre og leverte en 3. plass i den samme seilasen.

Nasjonsmessig betyr det at Kristian Ruth er innenfor nasjonskvalet. Det er 35 plasser som skal fordeles og Ruth ligger på 33. plass.

Sebastian Wang-Hansen ligger på en 37. plass etter serien 10-(24)-21-17-21. Nasjonsmessig ligger Wang-Hansen på en 25. plass, som er tre plasser innenfor de 75 prosentene som skal fordeles i denne omgangen.