Søk i arkivet

CAMPER with Emirates Team New Zealand during the Pro-Am Race in Abu Dhabi.(Credit: Yann Riou/Groupama Sailing Team/Volvo Ocean Race)
CAMPER with Emirates Team New Zealand during the Pro-Am Race in Abu Dhabi.(Credit: Yann Riou/Groupama Sailing Team/Volvo Ocean Race) Foto:

Volvo Ocean Race 2011–2012«Hemmelig» VOR-start på søndag

På søndag er det «stealth-start» i Volvo Ocean Race.

Det er ikke bare, bare å følge med på Volvo Ocean Race om dagen. Det ene øyeblikket kan du «se» deltagerne, for det neste å forsvinne inn i det ukjente, den såkalte stealth zone.

På tirsdag kveld kom TEAM SANYA til havnen i Det indiske hav hvor starten på etappen til kinesiske SANYA går. De andre båtene kommer på et pirattrygt fartøy fra Abu Dahbi.

Skipper Mike Sanderson og navigatør Aksel Magdahl var ikke med på turen fra Madagaskar til starthavnen, som da  ingen vet hvor er..., men møtte de syv seilerne som seilte etappen, på tirsdag kveld. TEAM SANYA ble da sist på etappen, men får med seg fire poeng. TEAM SANYAs etappetid ble 39 døgn, 6 timer, 3 minutter og 15 sekunder.

Volvo Ocean Race` tredje etappe er drøye 3000 n mil lang og ender i kinesiske Sanya - også kalt Kinas Hawaii.

Starten er klokka 08 UTC-tid på søndag morgen. Ifølge VOR blir det ingen liev-dekning av starten på grunn av «tekniske begrensninger» i starområdet.

Resultater VOR før 3. Etappe:

Bildetekst her...
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen