113 påmeldt – en uke igjen

Stor interesse for SOLO-foredraget 15. februar

Stor interesse for SOLO-foredraget 15. februar

Interessen er stor for å høre Rune Aasberg og Simen Løvgren fortelle fra Transat Jacques Vabre. 

Publisert Sist oppdatert

113 seilere har foreløpig flagget at de vil komme til Norges idrettshøgskole og høre på Rune Aasberg og Simen Løvgrens foredrag fra Transat Jacques Vabre. Nylig var de to for å bese auditoriet der de skal opptre.

– Vi er godt i gang med forberedelsene og har blant annet klippet sammen mange filmsnutter som vi vil vise, forteller Rune Aasberg.

HÅPER Å INNFRI. De to er overveldet over responsen foredraget har fått og går til verket med ærefrykt.

– Jeg håper vi klarer å innfri forventningene, sier Løvgren.

Sammen med alle tilhørerne har de også invitert potensielle sponsorer til sitt neste, store prosjekt og mål; Barcelona World Race. Spesialinviert er også seilerne på NORsteam-laget til Norges Seilforbund.

HELE HISTORIEN. Foredraget vil primært handle om seilernes opplevelser i Transat Jacques Vabre, der de til slutt endte på 4. plass etter til tider å ha kjempet seg igjennom overhendig vær. Men de vil også komme inn på sin egen bakgrunn og betydningen det norske shorthandedmiljøet har hatt for utviklingen deres som seilere. De vil også rette blikket freomover å fortelle litt om planene videre.

Norges Seilforbund, Shorthanded Sailing Norway og SEILmagasinet er arrangører. Auditoriet foredraget skal holdes i tar 300 personer. Det er med andre ord god plass ennå. Påmeldingsfristen er 13. februar.