Meld deg på til Seilmakeren Doublehanded

Gavedryss til påmeldte seilere

Gavedryss til påmeldte seilere

Melder du deg på til Seilmakeren Doublehanded nå, er du med i trekningen om premier for over 10 000 kroner!

Publisert Sist oppdatert

– Ja, Zhik og Seilmaker Iversen stiller med premier som vi vil lodde ut blant de 50 første som melder seg på til Seilmakeren Doublehanded 2012, forteller Kjetil Skog i Askøy Seilforening til SEILmagasinet.

SEILTØY TIL 8000 KRONER. Hovedpremien er et sett Zhik Isotak seiltøy til en verdi av 8100 kroner. I tillegg vil det bli loddet ut 6 stk Zhik Stormpack, som er en slags rumpetaske med plass til nødpeilesender, VHF, nødbluss, kniv og lignende. Seks seilcapser fra Zhik står også på utlodningslisten.

50 LODD TIL FØRSTEMANN. Når det gjelder tildeling av lodd, har Askøy Seilforening valgt et snedig system. Det første laget som har meldt seg på får 50 lodd, det neste 49 lodd og så videre.

– Per i dag er det påmeldt 21 båter. Det vil si at det neste laget som nå melder seg på, vil få 28 lodd. Og så de neste 27. Og slik vil vi fortsette å dele ut lodd frem til vi har 50 påmeldte lag. Deretter blir det trekning, sier Kjetil Skog.

50 LODD GÅR TIL.... En kikk på deltagerlisten viser at det er Harald Matland og Torkjell Tolo som stiller med full pott, 50 lodd, i loddtrekningen. De var de aller første som meldte seg på i regattaen. 49 lodd har Nina Charlotte Rosenlund og Petter Ankjær-Jensen.

Se hele påmeldingslisten. Listen viser påmeldingslisten første gang du åpner den – før du eventuelt begynner å sortere den.

Kjetil Skog håper gavedrysset fra Zhik og Seilmaker Iversen vil sette fart i påmedlingen.

–  Påmeldingen til årets regatta har vært noe tregere enn normalt. Vi har vært i kontakt med flere lokale seilere som planlegger å melde seg på, så alt tyder derfor på at vi vil passere 50 båter innen kort tid, sier han.

Se påmelding og opplysninger om Seilmakeren Doublehanded 2012.