Espen Kamperhaug gjør danske av seg

Inn i ledelsen av Elvstrøm Sails

Inn i ledelsen av Elvstrøm Sails

Lederen av Elvstrøm Sails Norway, Espen Kamperhaug (38), gjør danske av seg og blir aksjonær og salgsdirektør i moderselskapet.

Publisert Sist oppdatert

Med Espen Kamperhaugs seks prosent eierandel Elvstrøm Sails AS, er antall aksjonærer i selskapet utvidet fra fire til fem. Han får samtidig tittel av salgsdirektør og skal som sådan styrke det danske seilloftets salgsapparat. Espen Kamperhaug blir likestilt med administrerende direktør Claus Olsen og utviklingsdirektør Jesper Bank.

FLYTTER TIL DANMARK. Espen Kamperhaug som har drevet Elvstrøm Sails Norway siden 1996, har allerede flyttet inn på sitt nye kontor i Aabenraa i Danmark, og nå er han og familien på husjakt i den danske byen.

– Vi er stolte over å kunne trekke en kapasitet som Espen Kamperhaug hittil Danmark, Espen har dokumenterte salgsresultater med seg i bagasjen fra sin tid som eier av Elvstrøm Sails i Norge, og han tilfører en nødvendig dynamikk i en tid hvor kampen om ordrene er stor, sier Jesper Bank i en pressemelding sendt ut fra det danske seilloftet.

SALG I NI LAND. Tidligere har den tidligere OL-mesteren hatt ansvaret for den danske salgsavdelingen, et ansvar han når overlater til Kamperhaug. Han får ansvaret for salgsarbeidet i ni land. Bank skal i fremtiden fokusere på markedsføring, bruk av internett, store verftskunder og superyacht-segmentet.

Elvstrøm Sails AS ble stiftet av Paul Elvstrøm i 1954 da han sydde Finnjolle-seil i kjelleren hjemme i Hellerup. I dag har selskapet 70 ansatte og omsetter for 53 mill. kroner. 75 prosent av produksjonen eksporteres ut av Danmark.