Seilmakeren Doublehanded 2012

De fremste er med

De fremste er med

Mange av Vestlandets fremste shorthanded-seilere er påmeldt til Seilmakeren Doublehanded.

Publisert Sist oppdatert

Fem av de ti høyest rankete shorthandedseilerne på Vestlandet er allerede påmeldt til årets utgave av Seilmakeren Doublehanded, som finner sted fra 24. til 26. mai. På landsbasis er 17% av de 100 høyest rankete allerede å finne på deltagerlisten.

FRA ØSTLANDET. Lars Petter Karlsen fra Fredrikstad er den aller høyest rankete som er påmeldt til Seilmakeren Doublehanded så langt. Han innehar 2. plassen bak ledende Simen Løvgren.

Lars Petter Karlsen er påmeldt sammen med klubbkameraten Vidar Moe, og denne Fredrikstad-båten er foreløpig den eneste båten fra Østlandet som er påmeldt. Vanligvis pleier en håndfull østlandsbåter å ta turen rundt kysten for å måle krefter med Vestlandets beste seilere.

BEST I VEST. Jørund Fjøsne fra Stord er Vestlandets høyest rankete seiler og innehar en 9. plass på listen på landsbasis, som nå teller over 1000 navn. Deretter følger Bernt Svendsen fra Askøy og Finn Espeseth fra samme forening, og alle disse tre er allerede blant de påmeldte lagene til årets utgave av Seilmakeren Doublehanded.

Av de påmeldte så langt i Seilmakeren Doublehanded 2012 befinner disse seg blant de 100 beste på SEILmagasinets Shorthanded Ranking:

2. Lars Petter Karlsen, Fredrikstad

9. Jørund Fjøsne, Stord

11. Bjørn Forslund, Nesodden

13. Arne Hammersland, Bærum

16. Vidar Moe, Fredrikstad

19. Bernt Svendsen, Askøy

21. Finn Espeseth, Askøy

36. Harald Matland, Nordhordland

41. Øyvind Krokeide, Bergen

45. Halvor Aaslestad, Stavanger

46. Jan Hjellestad, Bergen

47. Torkjel Tolo, Hardanger

61. Magne Aalen, Bergen

69. Roy Nilsen, Stord

80. Petter Ankjær-Jensen, Sund

83. Nina Rosenlund, Ran

95. Åse Espeseth, Askøy

Se komplett rankingliste.

Informasjon om Seilmakeren, påmelding og deltagerliste til Seilmakeren Doublehanded finner du på regattaens egen nettside.