Søk i arkivet

Villa Malla Cup:Fem regattaer blir én serie

Fem tradisjonelle regattaer blir til én serie: Villa Malla Cup.

Seilforeningene Drammen, Holmestrand, Drøbak og Hurum arrangerer hver for seg tradisjonsrike regattaer som har levd et langt liv på de årlige terminlistene. Nå har de gått sammen om å lage en sammenlagtserie ut av de fem regattaene, og de har fått restauranten Villa Malla på Filtvet med seg som hovedsponsor.

– Vi ønsker å legge til rette for at flere seilere deltar i regattaer også utenfor sin egen forening. Villa Malla Cup består av fem flotte regattaer innenfor et kompakt geografisk område, og vi har store forventninger til årets serie, sier Colin Campbell, leder av Hurum Seilforening.

FEST PÅ VILLA MALLA. Serien starter med Drøbaksunds regatta «Uteligger’n 5. mai. Deretter følger:
2. juni: Breidangen Rundt i regi av Holmestrand og Drammens Seilforening
16. juni: Sætrekruset, Hurum Seilforening
18. august: Håøya Rundt, Drøbaksunds Seilforening
8. september: Hurum Golden, Hurum Seilforening

Etter målgang i den siste regattaen, Hurum Golden, blir det festmiddag og premieutdeling på Villa Malla.

MINST TRE. – For å være i stand til å etablere et felles resultat- og poengsystem for alle seilasene, blir klasseinndelingen lik i alle regattaer. Det blir én klasse for båter med LYS-tall 1,20 og lavere, én for båter med lLYS-tall fra 1,21 og oppover, samt en egen klasse for båter som seiler shorthanded, sier Campbell.

Han forteller at det vil bli satt opp en vandrepremie i hver av klassene.

Det blir ingen spesifikk påmelding til selve serien; alle som deltar i tre eller flere av enkelt-regattaene, blir automatisk inkludert i serien.

VILLA MALLA: Sonja Lees etter hvert godt kjente restaurant på Filtvet vil være stedet for den avsluttende festen. Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen