Helly Hansen Skagen Race 2012

Gir Sjøassistanse-medlemsskap til deltagerne

Gir Sjøassistanse-medlemsskap til deltagerne

Alle deltagerne i Helly Hansen Skagen Race får medlemsskap i Sjøassistanse som en del av startkontingenten.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har en god nyhet til alle deltagerne i Helly Hansen Skagen Race i år: Sjøassistanse byr på medlemsskap ut året for sin tjeneste til alle skipperne, forteller Vidar Utne i Bærum Seilforening.

Han forteller at medlemsskapet trer i kraft fra det øyeblikket påmeldingskontingenten er betalt.

TAR SIKKERHET PÅ ALVOR. – I Bærum Seilforening tar vi sikkerheten på alvor og vi er veldig glade for å kunne tilby deltagerne denne tjenesten, sier Utne.

– Alle som starter har gjennom dette en ekstra sikkerhet om noe skulle skje enten det er skader, uhell eller rett og slett om de gjør en tabbe som medfører at man trenger assistanse. Dette gjelder selvfølgelig under regattaen, men også hele resten av seilsesongen og året, sier han.

100 BÅTER. Helly Hansen Skagen Race starter 16. mai i fra Åsgårdstrand.  Per i dag er 88 båter påmeldt. Det betyr at over 700 seilere vil ta 17. mai-flaggheisingen i Skagerrak.

– Forrige gang regattaen – som alltid starter onsdag før Kr. Himmelfartsdag – kolliderte med 17. mai, deltok i overkant av 120 båter. Denne gangen håper Bærum Seilforening at deltagerantallet vil bli rundt 100 båter.

UTSATT. – For at flest mulig skal få benytte seg av tilbudet til Sjøassistanse og få være med på denne flotte sesongstarten, er den ordinære påmeldingsfristen utsatt til 8. mai klokka 23.59. Så da kan man fortsatt melde seg på uten å betale etterpåmeldingsavgift, sier Utne.

Du finner mer informasjon om regattaen og om de påmeldte på regattaens hjemmeside.