Kjell Inge Røkke

– Fantastisk å være en del av seilmiljøet

– Fantastisk å være en del av seilmiljøet

Kjell Inge Røkke stortrives i Asker og seilmiljøet der. I dag debuterer hans kone Anne Grete Eidsvig i Oslofjorden Rundt.

Publisert Sist oppdatert

Askerbøringer kunne i dag våkne opp med kaffekoppen til et stort oppslag i lokalavisen Budstikka, der Kjell Inge Røkke uttrykker stor glede over å bo i Asker. Ved siden av nærheten til fjorden og naturen, Oslo og det gode nabolaget, trekker han frem seilmiljøet.

– Det er et flott seilmiljø. Det er fantastisk å få være en del av dette, sier han til Budstikka.

Hans kone, Anne Grete Eidsvig, debuterer som skipper på parets splitter nye seilbåt av typen Brenta 42 i Oslofjorden Rundt i dag. Båten har fått det talende navnet REN GLEDE, og Eidsvig representerer Asker Seilforening.

I Budstikkas artikkel er imidlertid det at Kjell Inge Røkke nå flytter fiskesalget fra fiskebåten TRYGG fra Oslo til Vollen i Asker som er hovedoppslaget – for ytterligere å styrke opplevelsene som i det populære og spesielle handelssenteret der.

– Vi ønsker å skli inn i lokalmiljøet her ute og håper at folk i Asker vil benytte seg av tilbudet om ferske reker og fisk fra kaia, sier Røkke til Budstikka.

Hver fredag og lørdag kan askerbøringene slå et slag til Vollen og benytte dette tilbudet.