Søk i arkivet

Årets Shorthandedseiler 2012Jørund Fjøsne i teten så langt

Jørund Fjøsne ligger best an til å bli Årets Shorthandedseiler 2012 – så langt.

Etter at Seilmakeren Doublehanded er unnagjort, er det Jørund Fjøsne som topper listen som ved slutten av året skal ende opp med å kåre Årets Shorthandedseiler. Fjøsne kan skilte med 7. plass i Oslofjorden Rundt, 3. plass i SPV Huftarøy Rundt og nå nylig 2. plass i Seilmakeren Doublehanded.

Med 177,5 poeng topper Jørund Fjøsne listen foran duoen Lars Petter Karlsen og Vidar Moe fra Fredrikstad med 168,0 poeng. De to seiler sammen og 4. plass i HH Skagen Race og seier i Seilmakeren Doublehanded har gitt dem denne poengsummen.

BESTE KVINNE i 2012. Nina Rosenlund og Petter Ankjær-Jensen fra Ran Seilforening seiler også sammen og ligger på en delt 4. plass med 2. plass i Huftarøy Rundt og seiler i Seilmakeren Doublehanded som innsats så langt.

Nina Rosenlund er med det beste kvinnelige seiler – med god margin. 160 poeng har hun, mens neste på listen er Anne Heldal fra Røyken med 75,0 peong – takket være seier i Oslofjorden Rundt. Tredjeplassen blant kvinnene er delt mellom Susan Penty og Tonje Edland fra Asker.

I kampen om tittelen Årets Shorthandedseiler er det inneværende års fire beste resultater som teller.

SNAUERE LEDELSE. Med seier i Seilmakeren Doublehanded knappet Lars Petter Karlsen solid inn på forspranget til Simen Løvgren fra Asker på SEILmagasinet Shorthandedranking – der de siste års resultater med fallende vekting er innvirkelde på resultatet. Nå skiller det bare 70 poeng mellom de to.

Se reglene for SEILmagasinet Shorthanded Ranking.

Også Karl Otto Book, Åsgårdstrand og Jørund Fjøsne, Stord gjorde et byks oppover rankingen etter gode resultater i Bergen sist weekend. Book har gjenerobret 3. plassen, mens Fjøsne har klatret helt opp til 4. plass og skjøvet Per Ottar Skaaret, Asker og Rune Aasberg, Bundefjorden nedover på listen.

Se hele rankinglisten.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen