Watski Skagerrak TwoStar 2012

KAROLINE først til Arendal

KAROLINE først til Arendal

Dag Skarsgård og Karoline Gisholt seilte aller raskest ned til Arendal

Publisert Sist oppdatert

Ca. 20 minutter over kl 22 kom Landmark 43en KAROLINE først inn til pitstop i Arendal. De seilte raskt i første fase, og de navigerte seg aller raskest igjennom vindskiftene som rammet feltet rett nord for Tromøya etter at vinden har vært sydlig i hele dag.

De valgte, som de aller fleste, å ankomme Arendal på innsiden av Tromøya i en vestlig bris, som ble temmelig løy da de ankom pitstop-linjen.

STRÅLENDE, MEN UTFORDRENDE. Før det har seilerne hatt en strålende dag på fjorden med flotte, men også utfordrende vind- og strømforhold. Vinden har variert i både retning og styrke – det samme har strømmen gjort – noe som har bidratt til at seilerne har måttet være svært observante og skjerpet hele veien.

I Arendal venter seks timers hvile på hvert av lagene – før de igjen setter kurs tvers over Skagerrak til Brofjordens Angörning utenfor Smögen.

RALLY TIL HANKØ. Deltagerne i Watski TwoStar Rally er nå på vei nordover igjen til Hankø, der 6 timers pitstop også venter dem, før de setter avgårde i morgen tidlig nedover svenskekysten.

Resultater i pitstop finner du på regattaens resultatside.