Søk i arkivet

Stor-NMFavorittene fester grepet

Andre dag av stor-NM ble dagen da favorittene festet grepet om medaljene.

I løpet av nok en frisk dag på regattabanenen til Moss Seilforening, har gullkandidatene i mange klasser trådt klarere og klarere frem.

Mest suverene har hjemmefavoritten Mathias Mollatt i Laser Radial vært med bare seire, syv i tallet – også den han kan stryke. Stort dårligere er ikke Caroline Rosmo i Optimist jenter. Hun har seks seire og en annenplass hun kan stryke!

Andre favoritter som har festet grepet under dagens seiling er Fabian Wilkens Solheim, KNS i BIC-brettklassen, Lars Johan Brodtkorb fra Horten i Europajolle gutter, Victoria Heiås, Bundefjorden i Zoom8 og duoen Anders Hylen Klippenberg/Harald Fæste fra KNS i 29er.

I den andre tomannsjolle-klassen, RS Feva, har Risør-seilerne som helhet festet grepet – de tre første plassene er i sin helhet beslaglagt av seilere fra denne foreningen. Regine Syrdal Tronstad/Carl Henrik Grefstad ligger best an.

Helt åpent er det fortsatt i Optimist gutter der både Mads Severin Hassum-Olsen, Horten og Jacob Lepperød, Tønsberg står med 12 poeng.

For fullstendige resultater, sjekk regattaens hjemmeside.

Mesterskapet fortsetter og avgjøres i morgen.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen