Søk i arkivet

StorNM 2012Ferske norgesmestere

StorNM er over. Her er vinnerne i alle klasser.

StorNM i Moss ble avsluttet i går etter tre vindfulle dager. 230 båter deltok fordelt på 11 klasser. Flere klasser klarte med et nødskrik å samle 20 båter som kreves for å få NM-status. Laser 4,7, E-jolle jenter og RS:X klarte ikke å samle nok båter for å få NM-staus.

MANGE FORENINGER: 24 NM-medaljene som ble delt ut i åtte forskjellige klasser. Medaljene gikk til 11 forskjellige foreninger, hvor KNS stakk av med fem. Risør ble nest beste forening når det gjaldt antall medaljer med tre stykker, alle i RS Feva. Asker, Moss og Bundefjorden, Horten fikk to medaljer.

KNS har alltid hevdet seg bra i StorNM, men fikk i år ingen medaljer i Optimist. Det var heller ingen seilere fra KNS i Zoom 8 eller Europa-jolle heller.

JENTENE KOMMER: Det var bare i E-jolle og Optimist hvor det var egen jenteklasse. Faktisk var det flere jenter med i Optimist enn gutter. I Zoom-klassen hevder jentene seg svært bra. Fire av seks beste plassene ble tatt av jenter. Det er mange blandete lag i RS Feva og det var jente om bord i både Gull og Bronsjebåten. Også i 29er stiller det mange blandete lag, men tok ingen medalje, men et rent jentelag tok bronsje.

 

Optimist-jenter: Sølv: Nora Johanne Brodtkorb Gull: Caroline Rosmo Bronse: Kristine Gustavsen.
Optimist-Gutter: Sølv: Mads Severin Hassum-Olsen Gull: Jacob Lepperød Bronse: Alexander Dahl Høgheim
Zoom8: Sølv: Marius Dyhr Petersen Gull: Victoria Heiås Bronse: David Westervik

 

BIC: Sølv: Theodor Sundbye Gull: Fabian Wilkens Solheim Bronse: Arthur Ulrichsen
Laser Radial: Sølv: Henrik Begby Gull: Mathias Mollatt Bronse Eirik Gramnæs 
Europa Gutter: Sølv: Nicholas Fadler Gull: Lars Johan Brodtkorb Martinsen  Bronse: Endre Nordstrand
29er: Sølv:  Ludvig Johansson/Bror With Gull: Anders Hylen Klippenberg/Harald Fæste Bronse: Ragna Agerup/Maia Agerup
RS-Feva: Sølv: Tomas Mathisen/ Mads Mathisen Gull: Regine Syrdal Tronstad/ Carl Henrik Grefstad Bronse: Eirik Lundberg/ Ingrid Smevold

{F6AA7E35DF5C}

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen