NM i Snipe

Medaljekampen tilspisser seg

Medaljekampen tilspisser seg

2. dag i Snipe-NM var krevende. Dermed tilspisset medaljekampen seg.

Publisert Sist oppdatert

Andre dag av Snipe-NM ble krevende på en helt annen måte enn første dag. Da var det vindens friskhet som var utfordringen. I går var det vindens letthet som satte grå hår på seilerne – samtidig som regnet silte ned. Men aller først måtte seilerne vente en stund på land før de slapp til.

DAGENS NAVN. Dagen ble brødrene Jostein og Asbjørn Grødems, for med 1. og 2. plass var de de aller jevneste og beste i de vanskelige forholdene, og med fem seilte seilaser kunne dårligste seilas strykes. Det sendte mesterskapets største medaljekandidater opp på en 2. plass sammenlagt.

Fortsatt må de se Birger Jansen og Lise Gehrken foran seg – og det nokså solid. For med 2. og 3. plass svekket de ikke akkurat sjansen til NM-gull. Fortsatt har de fem poengs ledelse på Grødem-brødrene, men duoen i tet tåler ingen store feilgrep videre. Da kan ledelsen fort bli spist opp av brødrene ra Åsgårdstrand.

Bronseplassen innehas av Ulrik Sandvig og Tanya Ferner Heglund, mens Steffen Skjønberg og Maj Kristin Hansen Borgen følger på fjerdeplass.

Se komplette resultater