Søk i arkivet

EM i OptimistNorske seilere godt unna toppen

De syv norske seilerne som deltar i EM i Optimist har et godt stykke opp til toppen.

Toppen i gutteklassen består av seilere fra Nederland, Singapore og Spania. I jenteklassen er det Slovenia, Italia og igjen Singapore som rår.

Beste norske seiler er Olav Saltrød Jonas fra Horten, som ligger på 26. plass. I jenteklassen er det Vår Osberg, Nesodden på 38. plass som er beste seiler med NOR i seilet.

Selv om det ikke gnistrer medaljer av de norske prestasjonene, er det all grunn til å glede seg over enkeltprestasjoner. Olav Saltrød Jonas kan blant annet vise til seier i en seilas i sin innledningsgruppe. En 4. og en 6. plass er det også blitt. Ved siden av å være beste norske seiler i gutteklassen er han også beste skandinav. Svenske Axel Rahm er nr. 33.

Steffen Bertelsen, Ran er med 81. plass nest best av de norske guttene, mens Herman Reiersen, Bærum er nr. 102.

Vår Osborg har en 9. plass som sin bestenotering, men har ellers ligget mellom 15. og 25. plass i sine heat.

Kristine Gustavsen, Arendal er nr. 53, Rebecca Ølmheim, Bundefjorden nr. 77, men har det beste enkeltresultatet blant de norske jentene; en 7. plass.  Nora Johanne Brotkorb, Horten er nr. 88. Det deltar 106 jenter og 158 gutter. Filippa Linde fra Sverige er beste nordiske seiler i jenteklassen med sin 28. plass.

Følg de norske seilerne på bloggen deres. Mesterskapet foregår i Italia.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen