Søk i arkivet

Moss Raymarine Race 2012Hvor bliver seilerne av?

– Ja, hvor blir seilerne av, spør man seg i Moss.

Moss Seilforening kan skilte med et rikholdig tilbud – både sportslig og sosialt – under Moss Raymarine Race 17. til 19. august; det vil si neste weekend. Det til tross, per i dag teller deltagerlisten stusselige 10 båter.

Tilbudet arrangøren kan skilte med er spesialtilpassete baneseilaser for LYS- og ORC-målte båter, samt publikumsvennlige seilaser i Mossesundet for tre gennaker-klasser; Formula 18, RS Feva og 29er. Blir det godt med vind, kan det uten tvil bli en fartsfylt opplevelse – både for seilere og publikum.

Og ikke nok med det – på land byr Moss Seilforening på after sail-arrangementer, konsert med populære Postgirobygget og en rekke utstillinger. Moss Raymarine Race går samtidig med Kanalfestivalen i Moss, hvilket betyr mye folk og røre i området der seilasene foregår.

Seilere har i alle år klagd på at de ikke har noe publikum, men når de nå først får det, må man vel kunne si at det er en forutsetning at seilerne stiller opp?

Påmeldingsfristen til regattaen er satt til 15. august. Moss Seilforening håper det er ferietiden som er årsaken til at interessen så langt er laber – og ikke tilbudet de har satt sammen til seilerne.

Moss Raymarine Races nettside gir all informasjon om regattaen.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen