Søk i arkivet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RAN Eintype Regatta– Den nakne sannhet skal frem

RAN Seilforening opplever god respons.

– Responsen fra seilere på invitasjonen til RAN Eintype Regatta er svært positiv og ryktene går om at opptil flere seilere helt uten «skarre-R» også vil stille i Anglevik 28.–30. spetember, heter det i en pressemelding SEILmagasinet har mottatt.

RAN Eintype Regatta inviterer Yngling, Snipe, Express, Megles 24 og Formula 18 til baneseilaser på Hjeltefjorden/Hauglandsosen.

LÅNE. I Express-klassen vil RAN Seilforening låne inn fire båter, slik at tilreisende lag fra andre kanter av landet også kan delta.

Påmeldingen er i gang via SEILmagasinets regattasystem og RAN Seilforening ønsker sette fart i påmeldingen på denne måten:

– Melder du deg på før 30. august vil du være med i trekningen om en reise til varmere strøk til svært rabatterte priser, opplyser seilforeningen.

NAKEN. Ifølge RAN Seilforening er målet med RAN Eintype Regatta å skape en flott helg med tett entypeseiling på bane, et minnerikt sosialt opplegg i Anglevik, nyskapende formidling via Internett og å sette i gang prosesser som fremmer entypeseiling på Vestlandet.

– Entypeseiling får den nakne sannhet frem! er budskapet fra RAN Seilforening.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen