Laser, kite og skiff møtes i Moss

Laser, kite og skiff møtes i Moss

Norges Seilforbund inviterer til samling.

Publisert Sist oppdatert

Samlingen starter lørdag 20. oktober kl. 1000 på Moss Seilforenings anlegg Søly Båthavn på Jeløy og vi regner med å være ferdige søndag ettermiddag klokka 1700, heter det i invitasjonen fra Norges Seilforbund.

NSF og klasseklubbene har et felles mål om å gi et best mulig tilbud til og beholde flest mulig av de aktive seilerne. For å nå dette målet tror NSF blant annet det er viktig med felles arenaer på tvers av klasser. Ved å la trenere arbeide sammen på tvers av ulike klasser vil de også tilføre hverandre ny kunnskap.

Til denne samlingen har NSF fått tak i en erfaren race-kiter som vil gi kiterne god oppfølging på vannet. NSFs landslagstrenere vil også være til stede ved samlingen og følge opp skiff- og laser-seilerne.

Hvem er samlingen for:

Samlingen er for Laser/Radial/4,7, inviterte kitere, 49er og 29erseilere. I tillegg til disse vil det også være seilere fra landslaget, ToppSeil og NTG.

Norges Seilforbund har innhentet tilbud på rom på hotell i Moss, og de 40 første som melder et behov vil få plass på hotellet. Resten håper vi kan ordne privat innkvartering i området.

Påmeldingsfristen er 10. oktober og du melder deg på ved å sende en epost hit.