Nordisk mesterskap

Medalje til Line Flem Høst

Medalje til Line Flem Høst

Line Flem Høst har tatt nok en medalje i Laser Radial.

Publisert Sist oppdatert

NTG-seileren Line Flem Høst avsluttet regattasesongen i Laser Radial med bronsemedalje i nordisk mesterskap og europacupen. Regattaen var samtidig dansk mesterskap.

Line vant også europacupen for jenter under 21 år, og med sølv fra jr-VM og bronse fra jr-EM bekrefter hun sin tilhørighet i klassens internasjonale toppsjikt blant juniorene.

GOD FREMGANG. Også for de andre NTG-seilerne ble regattaen i Danmark en bekreftelse på at Frank Kirkeland og de respektive klubbene har lyktes med å få frem gode seilere på ungdomstrinnet i Laser-klassene.

I tillegg må heller ikke glemmes Mathias Mollatt fra Moss og Herman Tomasgaard, KNS, som hatt en fabelaktig sesong. Tomasgaard er nå over i Laser Standard for godt etter å ha sikret seg flere titler i Radial-klassen, og han fremstår nå sammen med EM-vinner i Radial, Henrik Begby, Mollatt og Kristian Ruth, dersom han fortsetter, som seriøs kandidat til OL-laget i 2016.

GLADEST. Best av guttene, på fjerdeplass, var Eirik Gramnæs, som dermed fikk en god avslutning for sesongen som også ellers har vært en sportslig suksess.

Blidest av alle etter premieutdelingen i Egå Marina var Knut Reidulff som vant europacupen for gutter under 17 år. Den femten år gamle Asker-seileren hadde jevn stigning utover i regattaen.

NORSKE RESULTATER

Radial jenter:

3. Line Flem Høst /2B

4. Tiril Bue KNS/NTG 2011  

7. Ina Kullmann Bærum/NTG 2010

8. Celine Herud /Moss

16. Eline Elnan /1B

Radial gutter

4. Eirik Gramnæs Nesodden/ 3B

7. Carl Cedrik Kløvstad KNS/3B

10. Knut Reidulff Asker/1B

14. Torstein Melling Langan /1B

15. Jonas Jam /KNS

18. Tobias Treider Moe /1B

Laser Standard

4. Mathias Mollatt /Moss

9. Herman Tomasgaard

11. Henrik Begby

Laser 4.7

8. Preben Moberg    KNS