FjordSailing Shetland Race 2013

Sikt mot Shetland

Sikt mot Shetland

Påmelding åpnet for nordsjøklassiker

Publisert Sist oppdatert

(Pressemelding): Rolf Hermansen, Shetland Race veteran og den som har vunnet desidert flest ganger i historien til FjordSailing Shetland Race, ble den første til å melde seg på til neste års nordsjøklassiker.

Starten på 2013 versjonen av FjordSailing Shetland Race starter 19. juni fra Bergen og Ålesund, og det gir seilerne nok en gang gleden av å seile over Nordsjøen på årets lyseste dager og feire Sant Hansaften sammen med blide shetlendere.

I neste års utgave av regattaen blir det også en betydelig andel utenlandske seilere med.

– Dette blir den femte gangen vi samarbeider med 1000Mile Race og dobbelthandedseilerne som deltar der. De er alltid et hyggelig innslag i regattaen og bidrar til at seilere fra alle sider av Nordsjøen kommer sammen til seiling og fest, sier Andre Farstad, leder i FjordSailing Shetland Race.

FjordSailing Shetland Race har også i år fått med seg et knipe langsiktige samarbeidspartnere. FjordSailing er med som tittelsponsor og Telenor sørger for sikkerhet og at de som er hjemme kan følge med på regattaen via sanntid tracking på nettet.

– I år har vi også fått med oss den sterke merkevaren Devold på laget, og vi gir ut varme ulljakker fra Devold til de første som melder seg på. Så nå er det bare til å kaste seg over påmeldingssystemet til SEILmagasinet, sier Farstad.

Returen fra Lerwick blir søndag 24. Juni.