Kristin Songe-Møller og bildesalget hennes

– Over all forventning

– Over all forventning

Kristin Songe-Møller er strålende fornøyd med salget av bildene sine så langt.

Publisert Sist oppdatert

24 solgte bilder i løpet av et drøyt døgn; det overgår forventningene til Kristin Songe-Møller. Ved siden av å seile maler Kristin Songe-Møller bilder, og to av dem har hun nå trykket opp for å finansiere seilingen sin i solo-klassen Figaro II.

Les: Selger bilder for å finansiere seilingen

LANGE DAGER. Kristin Songe-Møller rekker så vidt innom PC-en sin noen ganger i døgnet for å sjekke epostene sine. Arbeidsdagene er lange. 12–16 timer i døgnet går for tiden med til å pusse bunnen til båten hennes, som befinner seg på land og skal bli glatt i bunnen og konkurransedyktig på vannet.

– Jeg har fått låne «pusseplaten» til Arnaud. Det er fronten på en skuff, 80 cm lang. Et skikkelig tortur-redskap å pusse i 8-tall med den. Arnaud og Charlotte kom med varm lunsj til meg i arbeidshallen, forteller Kristin Songe-Møller til SEILmagasinet.

Arnaud er en annen fransk Figaro II-seiler, mens Charlotte er en ung jente som går i såkalt preporatør-lære. Det går ut på å lære hvordan man kan hjelpe og bistå profesjonelle seilere når de er i havn imellom seilasene.

KVELDSØKT. Da gårsdagens arbeidsøkt var over og hun kunne åpne epostene sine, kunne hun glede seg over at 24 av bildene hennes allerede er blitt solgt.

– Det er over all forventning! Det er moro å se at begge bildene selger, sier hun.

Og etter at hun hadde fått denne gladmeldingen, kunne andre økt av arbeidsdagen begynne:

– Da var det å jobbe med å skaffe sponsorer, oppdatere blogg og lage presentasjoner etc. Slikt må gjøres på kveldene. Det blir fryktelig lange dager.

Les mer om bildene til Kristin Songe-Møller.