Watski Skagerrak TwoStar 2013

Meld deg på – vinn 5000 kroner!

Meld deg på – vinn 5000 kroner!

Alle som er påmeldt til Watski Skagerrak TwoStar innen utgangen av januar, er med i trekningen av en gavesjekk på 5000 kroner.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag 23. januar kl 1200 åpner påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar. Det er den 10. utgaven, og Fredrikstad Seilforening og hovedsponsoren gjennom alle år, Watski, ønsker å markere dette på skikkelig vis. Et første steg er at alle som er påmeldt innen utgangen av januar (innen 31. januar kl 23:59) er med i trekningen av en gavesjekk fra Watski på 5000 kroner.

NEDSATT PRIS PÅ KYSTBANEN. Det er flere nyheter i årets regatta. Foruten gavesjekken, er en av dem at målgang i Arendal i år blir under Tromøybroen. En annen er at startkontingenten på kystbanen er satt ned fra kr 2000 til 1750.

– Dette reflekterer at trackingen med GSM-enheter er rimeligere enn satellitt-trackingen på den lange havbanen, sier arrangementsleder Jon Eigil Johnsen i Fredrikstad Seilforening.

Fortsatt er avslutningsmiddagen inklusive i kontingenten på begge baner.

Startene vil i år foregå fra startbåt, og det vil bli seilt en ekstra sløyfe utenfor Garnholmen for alle klasser før de legger kursen ut på den første etappen.

SOM I 2012. Løpene blir de samme som i fjor, men banene har fått nye navn: Watski Skagerrak TwoStar «Offshore» og Watski Skagerrak TwoStar «Coastal». Som i 2012 blir Hankø Yacht Club sentrum for begivenhetene, og som i alle år vil SEILmagasinet følge regattaen fra start til slutt på internett.

Det er ikke foreløpig satt noen begrensning på antall deltagere, men på et tidspunkt vil dette bli satt ettersom det må rekvireres et nødvendig antall trackere til begge banene.

Watski Skagerrak TwoStar – begge banene – teller med på SEILmagasinet Shorthandedranking, og tradisjonen med å dele ut stjerneflagg til dem som har deltatt henholdsvis 5, 10 og 20 ganger vil bli fulgt opp.

Du finner mer informasjon om regattaen og tilgang til påmeldingen fra kl 12 onsdag 23. januar 2013 på Watski Skagerrak TwoStars nettside.