Du kan fortsatt vinne gavesjekk på 5000 kroner i Watski Skagerrak TwoStar

To døgn igjen til trekning

To døgn igjen til trekning

Melder du deg på innen 31. januar 2013, kan du vinne en gavesjekk på 5000 kroner.

Publisert Sist oppdatert

37 lag er til nå påmeldt til Watski Skagerrak TwoStar, og felles for alle disse er at de er med i trekningen av en gavesjekk på 5000 kroner, som Watski AS har satt opp. Fristen for å være med på denne trekningen er satt til kl 23:59, 31. januar 2013, hvilket betyr at du ennå har sjansen til å delta.

Hva som ikke er felles, er at seilerne seiler på samme bane. Seks lag har til nå valgt Coastal-banen, mens 31 lag er med på den tradisjonelle havbanen rundt Skagerrak. Terskelen er noe høyere for å seile på havet ved at det kreves mer omfattende sikkerhetsutstyr og sikkerhetskurs, mens det ikke blir stilt de samme kravene til seilerne som skal seile mer kystnært.

SVENSKENE KOMMER. Av de påmeldte båtene er det to svenske. Stefan Danielsson vil ta med seg sin Minitransat helt fra Malmö for å starte på Hankø, og i det bør det jo ligge en utfording til det norske Minitransat-miljøet om å stille opp.

Anders Eriksson og Rolf Sörvik fra Sverige kommer med en interessant båt; de stiller til start i en ny Arcona 410 for å utfordre de norske seilerne.

FAR OG SØNN. Av de påmeldte er det flere familie- og far/sønn/datter-lag. Blant dem er for eksempel tidligere regattasjef John Hatch som stiller til start sammen med sønnen Kristian. Fredrik Åsle, som var med på å trekke i gang Watski Skagerrak TwoStar, er et annet eksempel. Han seiler nok en gang sammen med sin kone Inger. En annen veteran, Arne Hammersland, seiler X-119-en DILL sammen med datteren Lene.

Regattaens mestvinnende seiler, Henning Hansen fra Drammen er også allerede på plass med sin X-442 PIXELINE, sammen med makkeren Arve Roaas.

STILLER DE? Fjorårets over all-vinnere, Bjørn Forslund og Magnus Christiansen, mangler derimot, og i et år der det feires et 10 års jubileum for Watski Skagerrak TwoStar, ville nok veldig mange synes det var morsomt om initiativtageren til det hele, Øyvind M. Vedeler, stilte til start.

Om noen av dem vil være med i trekningen, er påmeldingsfristen kl 23:59 den 31. januar.