Seilmakeren Doublehanded 2013

Påsketrekning blant alle påmeldte

Påsketrekning blant alle påmeldte

Stå på deltagerlisten til Seilmakeren Doublehanded 2013 innen utløpet av første påskedag. Det kan lønne seg.

Publisert Sist oppdatert

– Ja, vi har lyst til å gi alle dem som tidlig har signalisert at de vil delta i Seilmakeren Doublehanded en ekstra oppmerksomhet, sier Kjetil Skog i Askøy Seilforening.

Og det ønsker Askøy Seilforening å gjøre på følgende måte:

SLIK TREKKES DET. Alle båtene som er påmeldt innen utgangen av 31. mars – 1. påskedag – er med i trekningen to stk Zhik fleece-jakker, og utdelingen av lodd skjer på den måten at den første båten som meldte seg på til regattaen får likt antall lodd som antall påmeldte båter. Båt påmeldt som nummer to, får likt antall lodd som påmeldte båter, minus 1 lodd og så videre. Siste påmeldte båt får 1 lodd.

Det betyr at i øyeblikket ligger båten CHABLIS an til å få 25 lodd. Asle Hovland og Ole Eirik Lerøy fra Askøy var de aller første til å melde seg på, og i og med at det er 25 påmeldte båter, blir det slik. Harald Matland og Torkjel Tolo i X-FAKTOR har per i dag en beholdning på 24 lodd.

Tiden vil vise hvor mange lodd det vanker på de enkelte, men saken er ganske enkel; vil du erverve deg et lodd og forsøke å vinne Zhik-jakkene, som hver har en verdi på ca. 1300 kroner, må du melde deg på!