Søk i arkivet

Watski Skagerrak TwoStar 2013Sjekk ut WS2S-bilder!

Watski Skagerrak TwoStar 2013 er historie. Her kan du gjenoppleve litt av den.

Da er bilder fra Watski Skagerrak TwoStar 2013 tilgjengelig i SEILmagasinets bildegalleri. Et galleri tar for seg startene på torsdag formiddag og et er fra da båtene rundet Missingene på fredag.

Du finner galleriene nederst på denne siden, og du finner en samlet oversikt over alle bildene i SEILmagasinets bildegalleri her!

ENKELT Å KJØPE. Det er enkelt kjøpe de bildene du måtte ønske deg. De legger seg i handlekurven etter hvert som du trykker på knappen «KJØP». Deretter kan du «Gå til kassen» og kjøpe de du vil.

De høyoppløste bildene blir deretter lastet opp på «Min side», der du kan hente dem over til din egen PC.

Et bilde koster kr 149 per stk og er kun for privat bruk.

Vil du bruke dem kommersielt må du ta kontakt med oss – så blir vi sikkert enige om det også.

Alle bilder som er til salgs på seilmagasinet.no er høyoppløste og har en filstørrelse på mellom 1 og 10 MB. De fleste kommer rett fra kameraet. Skal de kopieres, så bør noen av dem bearbeides. Dette varierer fra bilde til bilde. Be om hjelp i fotobutikken.

TIPS DINE VENNER. Vi vil gjerne at flest mulig skal få glede av bildene våre; vi vet at mange gjerne vil se bilder av seg selv eller båten sin. Slike bilder er det jo ikke så lett å ta selv. Ser du noen du kjenner, så send dem et tips eller del nyheten med dem på Facebook.

Og har du lyst til å bli venn med SEILmagasinet på Facebook og holde deg orientert om hva vi holder på med, så vil vi mer enn gjerne at du blir det. Tips gjerne dine venner om dette også!

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen