Zhik Skjæløy OneStar

Håper på flere seilere enn i 2012

Håper på flere seilere enn i 2012

Arrangørene av Zhik Skjæløy OneStar håper påmeldingslysten tiltar frem til fristen løper ut.

Publisert Sist oppdatert

Mens bergenserne nærmest går mann av huse for å seile Henri Lloyd Bergen Singlehanded, er østlendingene mer tilbakeholdne. Zhik Skjæløy OneStar kan foreløpig bare skilte med 30 deltagere, og det er under halvparten av hva vestlendingene kan varte opp med.

– Vi forventer at det blir med flere deltagere enn det var i fjor, sier Simen Løvgren i Shorthanded Norway, som arrangerer regattaen sammen med Fredrikstad Seilforening.

MER ENN 40. Regattaen finner sted 14. september, og med håp om at de skal bli flere enn i 2012, da 39 båter stilte til start, er påmeldingsfristen utsatt til torsdag 12. september kl 23.59.

Alle båtene som melder seg på innen tidsfristen vil bli tildelt en tracker, som gjør at den kan følges på internett.

– Vi har inngått en avtale med TrackYou om dette, forteller Løvgren, som oppfordrer alle som vil forsøke seg på egenhånd om å stille til start:

ALLE ER VINNERE. – Dette er et race hvor alle blir vinnere, det å oppleve mestringsfølelsen, mann-mot-mann i en større seilbåt ute på havet, er uansett å vinne noe for seg selv. Vi kan love et flott program på land, som gjør at det sosiale blir godt ivaretatt. Tilbakemeldinger fra samtlige deltagere i fjor var enstemmig på at dette var et arrangement hvor både seilasen og det sosiale var veldig godt ivaretatt.

Zhik Skjæløy OneStar teller med på SEILmagasinet shorthanded-ranking.