Søk i arkivet

NM NORC 2013Tilbyr mesterskapsmålebrev

NORC frister med målebrev for NM til halv pris.

(Pressemelding fra NORC): Før norgesmesterskapet er det flere skippere som har vist interesse for NORC enn det man har sett på flere år og derfor ønsker NORC å gjøre årets mesterskap så lett tilgjengelig for nye seilere som mulig. Det er derfor lagt opp til at båter som ønsker å forsøke seg i NM får et engangsmålebrev til ORC som er gyldig for helgen 21.–22. september til halv pris, eller med andre ord 675 kroner.

– Vi merker at det er en mer positiv driv før NORC-NM i Tønsberg enn det vi har hatt på flere år og det er allerede 7 båter påmeldt. NORC har fått mange spørsmål om årets NM og det håper vi skal føre til mange båter i Tønsberg. For å gjøre det enklere og rimeligere å delta tilbyr vi derfor målebrev til NM for halv pris som et engangstilfelle. Terskelen for å seile i ORC klassen er mindre enn mange kanskje tror. Om båten ikke har ORC-målebrev ordner NORC et midlertidig ORCi bevis, så lenge båten har et NOR Rating-bevis og det krever ingen ekstra målinger for å delta i Norgesmesterskapet, sier Thomas Nilsson, leder i NORC.

Det er planlagt til sammen seks baneseilaser og et stort sosialt program lørdag kveld i klubbhuset.

Påmelding og annen info finner du her.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen