TwoStar 2014

Påmelding-start 1. februar

Påmelding-start 1. februar

Det blir flere endringer i den 11. utgaven av TwoStar.

Publisert Sist oppdatert

Vanligvis har påmeldingen til TwoStar startet på denne tiden av året, men denne gangen har arrangørene i Fredrikstad Seilforening valgt å skyve påmeldingsstarten til 1. ferbruar 2014.

– Årsakene er flere, sier Jon Egil Johnsen, leder av Fredrikstad Seilforening og regattasjef for regattaen i 2013.

GRUNDIG UNDERSØKELSE. – Den ene årsaken er at vi har gjennomført en stor undersøkelse blant deltagerne som vi holder på å bearbeide. Vi har fått inn mange svar som gir oss svært nyttig informasjon om hva deltagerne vektlegger og ønsker seg av regattaen. Vi har også fått inn en rekke forslag og kommentarer som vi holder på å systematisere og gå igjennom. Vi ønsker å gjøre en skikkelig jobb før vi bestemmer rammene for neste års arrangement, og derfor trenger vi litt tid på oss, sier han.

SPONSOR-JAKT. En annen årsak er at foreningen er på utkikk etter en ny sponsor. Watski har trukket seg etter 10 års engasjement i regattaen. Det betyr at regattaen også vil bytte navn og ikke lenger inneholde «Watski»-navnet.

– Vi håper å ha en ny sponsor på plass innen 1. februar, slik at vi også kan benevne regattaen med rett navn når vi åpner påmeldingen, sier Johnsen.

VURDERER NØYE. Han ønsker foreløpig ikke å gå ut med hvilke endringer som kan bli aktuelle, annet enn at det vil komme noen endringer i forhold til tidligere års arrangement.

– Vi vil som sagt vurdere dette nøye, men det vil bli endringer som er i tråd med de ønskene seilerne har uttrykt, sier Jon Egil Johnsen.