EM i Laser 4.7

Tidenes største mesterskap i Norge?

Tidenes største mesterskap i Norge?

Til neste år kommer over 300 seilere for å seile EM i Moss.

Publisert Sist oppdatert

Noen kan sikkert korrigere, men så vidt vites vil tidenes største internasjonale regatta arrangert i Norge bli avholdt i Moss til neste år. Dit ventes over 300 seilere fra 20 nasjoner for å kjempe om EM-tittelen i Laser 4.7.

25. juli til 1. august finner arrangementet sted. Moss har tidligere arrangert tre europacuper i Laser, og det var nettopp fordi den internasjonale Laser-klubben var fornøyde med disse arrangementene, at EM-et ble tildelt Østfold-klubben.

MOTIVERENDE MESTERSKAP. – At vi har fått EM hit er selvfølgelig svært motiverende, og vi håper å kunne stille med 10–15 norske seilere på startlinjen, sier leder av Norsk Laserklubb, Jørgen Bue.

Og nettopp fordi mesterskapet er lagt til Norge, har klubben tatt initiativet til å danne «Team 4.7», som består av 15 seilere som vil få spesiell oppfølging frem til EM.

LES MER. I neste utgave av SEILmagasinet, som er hos de første abonnentene kommende fredag (og i løssalg 12. desember), kan du lese mer om mesterskapet og det norse 4.7-laget – hvem de er og hvordan de skal forberede seg.

Og så kan kanskje noen observante lesere si noe om dette mesterskapet med det forespeilede antall deltagere virkelig vil være Norges største gjennom tidene?