Søk i arkivet

Nordland Offshore Race 2014Gevinst å hente, men til hvem?

Noen har gått sørvestover, andre til nordøst. Hvem tar gevinsten? Følg trackingen av Nordland Offshore Race!

Kl 11.15 i dag ble Nordland Offshore Race skutt i gang i et strålende sommervær. 26 båter la i vei, alle med en teori om hva som vil bringe dem raskest til rundingsmerket ved Værøy på den andre siden av Vestfjorden. De ulike strategiene fordeler seg jevnlig; noen har valgt å trekke vestsørvestover, andre østnordøstover – mens den siste gruppen har valgt den gylne middelvei – et sted midt i mellom båtene på fløyene.

PÅFRISKENDE VIND. Vinden er varslet å skulle øke litt fra nordvest, og etter starten, som gikk i lette vind, er det nå om å gjøre å få fatt i den påfriskende vinden først, og ligge gunstigst til dersom den skulle finne på å dreie til en eller annen kant.

Så langt favoriserer trackingen båtene som har gått mot vest, men dette kan fort endre seg; det er små forskjeller.

Følg trackingen i Nordland Offshore Race.

FOTOKONKURRANSE. Bodø Seilforening arrangerer Nordland Offshore Race for 9. gang, og som vanlig har regattaen tracking og en hyppig nyhetsoppdatering. I tillegg er seilerne usedvanlig dyktige og ivrige til å formidle sine inntrykk fra havet i form av Instagram-bilder. Og til det ligger forholdene virkelig til rette med midnattsol og strålende vær.

For å stimulere denne kreativiteten ytterligere, har Bodø Seilforening invitert til fotokonkurranse der det bildet som får flest «likes» vinner. Følg med på #dnbbodoseil.

Følg nyhetene og bildestrømmen i Nordland Offshore Race.

FOTOKONKURRANSE: Bildene ha allerede begynt å strømme inn til fotokonkurransen i Nordland Offshore Race. Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen