Master-NM Snipe 2014

Favorittene slo favorittene

Favorittene slo favorittene

Kristoffer Spone og Christen Horn-Johannessen til topps.

Publisert Sist oppdatert

I helgen ble det arrangert master-NM i Snipe. Favoritt i forkant av mesterskapet var Birger Jansen og Lise Gehrken, men de måtte se seg slått av fire ganger norgesmester i Snipe, dermed også med et levende favorittstempel, Kristoffer Spone.

Med seg hadde Spone Christen Horn-Johannessen og sammen greide de å holde både Jansen/Gehrken og Geir Victor Svendsen og Anne-Line Sundal, bak seg.

Det brygger forøvrig opp til en skikkelig kamp i NM i Express som arrangeres neste helg. Både Spone og Svendsen stiller lag – og første stikk i forkant av «tidenes norske mesterskap», gikk til Spone.

På arrangørforeningens facebooksider fortelles det om et svært spennende mesterskap:

– 21 båter stilte til start, og etter to supre dager på fjorden og fem race, sto det helt likt mellom tre båter før sjete og siste startskudd. Maksimalt spennende. Det ble Kristoffer Spone og Christen Horn Johannessen, KNS, som krysset først over målstreken, Birger Jansen med Lise Gehrken, Bærum Seilforening, om bord seilte inn til andreplassen, mens Geir Victor Svendsen og Anne Line Sundal, Oslo Seilforening, sikret bronsemedaljen.

Du finner alle resultatene her.