Ran Seilforening

Vinter ingen hindring

Vinter ingen hindring

Jolleseilerne i Ran Seilforening tar ikke fri selv om vinteren er på vei.

Publisert Sist oppdatert

– Nå som kveldene blir kortere og det blir vanskeligere å gjennomføre treninger i ukedagene, vil de ivrigste seilerne bruke søndag formiddag til seiling for å kunne stå bedre rustet til neste sesong.

Det forteller Ran Seilforening på sin klubbside i SEILmagasinet.

IKKE IS. – Vi har også lagd et opplegg gjennom vinteren med fysisk aktivitet innendørs for å kunne bevare det gode kameratskapet gjennom vinteren samt bli bedre fysisk trent.

– Her på Vestlandet er vi heller ikke plaget av isbelagte fjorder og vi er heldige som har gode vintertemperaturer. Det er sjelden vi ser minusgrader og vi har gode vindforhold vinteren igjennom, heter det videre.

NESTE SESONG. Nå håper seilerne i Ran Seilforening at vinteraktivitetene vil gi dem gode resultater til neste sesong. Satsingen på jolleseiling har båret frukter på resultatlistene, og verdensmesterskapet  i Zoom8, som foreningen var vertsskap for i 2013, var en vitamininnsprøytning.

Det frembragte mange gode seilere i Zoom8 i foreningen, og en seiler som for eksempel Alexander Dahl Høgheim har fortsatt i Laser 4,7, der han i år tok en bronse i NM.