OL-vinner har tro på Anders Pedersen

OL-vinner har tro på Anders Pedersen

Fredrik Lööf vil gjerne gi Norges OL-håp noen tips.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har møtt og sett Anders Pedersen et par ganger, og jeg ser at han har tatt godt vare på sine fysiske forutsetninger. Plasseringene hans i 2014 har vært imponerende, og jeg tror han kan ta gull i Rio de Janeiro, sier Sveriges regjerende olympiske mester i Star-båt og tidligere Finnjolle-mester, Fredrik Lööf, som SEILmagasinet traff i juleferien på Spåtind, der han, kona Maj Elin Storeide og deres barn bor.

– Jeg håper å treffe Anders, og jeg vil gjerne gi ham noen tips, sier Lööf i intervjuet, som også dreier seg om hans egne gullmedalje i OL.

TRAVEL MANN. Fredrik Lööf trives i den norske fjellheimen, men så mye tid til å være der blir det ikke. Kun  en kort juleferie. Han er med på det svenske America’s Cup-laget «Artemis», og mye av tiden går med på å trene og forberede seg i San Franscisco.

Og for selv å øve seg mest mulig på å seile med foiler, er Fredrik Lööf blitt en ivrig Moth-seiler, og nå i januar går turen til Australia der han skal delta i VM i Moth.

I intervjuene SEILmagasinets Janicke Mollerup har hatt med ham på hans hjemsted, forteller Lööf mer om hvordan han og Maj Elin, som for øvrig var team-lege for Knut Frostads Djuice-prosjekt, trives på Spåtind og i Norge.