Seilmakeren Doublehanded 2015

Påmelding like om hjørnet

Påmelding like om hjørnet

februar kan du melde deg på til Seilmakeren Doublehanded – og vinne en klokke.

Publisert Sist oppdatert

Askøy Seilforening er klar til å ta i mot deltagerne i Seilmakeren Doublehanded, og i år håper de det blir mange – riktig mange. I 2014 het regattaen Askøy Shorthanded Race, men Seilmaker Iversen er tilbake som hovedsonsor og derved er også regattaens gamle navn på plass igjen.

I år som i de senere årene går løpet nordover til Florø, der det blir pitstop, før båtene igjen returnerer tilbake til Askøy Seilsportsenter. Og – mens man i 2014 supplerte regattaen med en klasse for soloseilere, blir det i år kun klasser for båter det er to seilere om bord i.

Som det har vært i alle tidligere år blir det tracking og kontinuerlig nyhetsoppdatering på nettet.

VINN EN KLOKKE. Påmeldingen åpner 1. februar, og i alle som melder seg på innen 1. mars har sjansen til å vinne et Seiko Yacht Timer armbåndsur spesialdesignet for seilere. Vinneren av armbåndsuret, som har en verdi av 6000 kroner, vil bli trukket ut blant de som er påmeldt innen den datoen. Gaven er gitt av urmaker Tor Lohne, som selv har deltatt i regattaen tre ganger.

Seilmakeren Doublehanded teller også på SEILmagasinet Shorthanded-ranking med 1,5 i vekttall, og den er med det en av de viktigste og mest poenggivende shorthanded-regattaene i landet.

1. februar kl 08.00 åpner påmeldingen.