Gjensidigestiftelsen

Trenger din forening joller og brett?

Trenger din forening joller og brett?

112 Optimistjoller, 80 seilbrett og 30 RS Fevaer skal deles ut. Men det haster: Søknadsfristen er 1. april.

Publisert Sist oppdatert

(Norges Seilforbund): Tidenes største enkeltoverføring til norsk seilsport ble igår en realitet da Norges Seilforbund mottok en sjekk på 4 millioner kroner fra Gjensidige stiftelsen.

På nyåret søkte NSF om videreføring av prosjektet «Seiling for alle» som ble initiert av SEILmagasinet i 2013. Prosjektet skal gi flere barn mulighet til å ta del i seiling via seilskolene norske seilforeninger arrangere gjennom skoleferien. Det ble levert en søknad til Gjensidigestiftelsen på til sammen 3,6 millioner kroner. At stiftelsen valgte og runde av oppover til 4 millioner tar vi som en tillitserklæring, og som et tegn på at de har troen på at vi skal få mange glade barn på fjorden kommende sommere. Nå er det opp til oss alle å levere!

Pengene skal gå direkte videre i form av rekrutteringsutstyr til seilforeningene som arrangerer sommerleire for barn/ungdom i sitt lokalmiljø. For at det skal være enklere å lage en god søknad, så har vi utarbeidet et dokument med hvilke krav som blir stilt til mottagerne, samt noe om føringene og vurderingene som blir lagt til grunn for tildeling.

Søknadsfristen er 1. april.