Team DRØMMEN inviterer

Vil ufarliggjøre regattaseiling

Vil ufarliggjøre regattaseiling

I slutten av mai er det jentenes seildag og da skal frykten for regattaseiling fjernes.

Publisert Sist oppdatert

Helt siden 2011 har jentelaget «Team Drømmen» arrangert trening- og inspirasjonssamling for jenter. Det blir det også år, nærmere bestemt weekenden 30. og 31. mai.

Les også: «Drømme-jenter» på seilsamling

FLERE I REGATTAMILJØET. – Målet med samlingen er å få med flere jenter inn i regattamiljøet. Vi vil benytte to båter av typen X-41 til samlingen og jentene vil få tett oppfølging av instruktører fra Team Drømmen, sier Siri B. Kamfjord som er i spissen for prosjektet.

Hun forteller at det er 24 plasser på samlingen og at deltagerne må være fylt 16 eller eldre. Man må også ha seilt før og ha litt seilerfaring, og Siri B. Kamfjord, som nylig ble valgt til varamedlem i styret i Norges Seilforbund, sier at deltagerne også må være medlem av en seilforening.

AKER BRYGGE. Årets samling har Aker Brygge Marina som utgangspunkt og regattaseiling vil stå i fokus når jentene legger ut med de to X-41-ene.

– Det blir mye seiling og man lærer hvordan et regattalag er organisert og jobber sammen, heter det i innbydelsen. Det står også at den er gratis og at Siri B. Kamfjord tar imot påmeldingene.

UFARLIGGJØRE. Team Drømmen er et jenteteam prosjekt, som består av 12 jenter.

– Vi har fra 2011 til 2013 trent og seilt sammen i en X-41. Prosjekttiden er over og vi seiler ikke fast sammen lenger, men vi deltar på noen NORC-er med DRØMMEN fortsatt. Vi ønsker at flere jenter blir med i regattamiljøet og melder seg som mannskap rundt om i foreningene, og med denne samling ønsker vi å ufarliggjøre regattaseiling, sier Siri B. Kamfjord.