Vinnerne av Champions League 2015: Kristoffer Spone, Christen Horn Johannessen, Sigurd Paulsen og Erik Kongshaug
Årets trener: Iens Ludvig Høst
Årets forbilde: Kristian Nergaard
Mathias Berthet, Årets junior
Line Flem Høst, Årets kvinnelige seiler

Bjørnar Erikstad og Line Flem Høst ble Årets Seilere

Det formelig haglet med hedersbevisninger under seilerfesten etter Mesternes Mester.

Årets mannlige seiler: Bjørnar Erikstad, Tønsberg

Tildelingen til Bjørnar Erikstad er et resultat av mange gode prestasjoner i år. Erikstad tok sølv i VM i 2.4 mR, vant World Cup i Miami, tok sølv i europacup i Kiel, sølv i nordisk og han vant sitt 8. NM-gull.

Årets kvinnelige seiler: Line Flem Høst, KNS

Flem Høst har vist en formidabel evne til å komme tilbake etter skader som hindret henne i å seile tidlig på sesongen. Hun har tatt gullmedalje i U-21 EM og sølvmedalje i U-21 VM for Laser Radial.

Årets junior: Mathias Berthet, KNS

Berthet har prestert noe vi må gå helt tilbake til 1982 for å finne maken til (Njål Sletten gull i Optimist-VM). Han har tatt medalje i Optimist-VM. Noen hevder at Optimist-VM er det vanskeligste VM å ta medalje i overhodet.

Årets forbilde: Kristian Nergaard, KNS

– Årets forbilde er en pris som på ingen måte kommer til å bli delt ut hvert år. Den er faktisk aldri blitt delt ut før, og jeg tror det kan bli lenge til neste gang, uttalte president i NSF Tor Møinichen. Nergaard er Norges mestvinnende seiler gjennom tidene i internasjonale mesterskap, med 19 medaljer i VM (8-10-1) og 4 medaljer i EM (2-1-1). Bakgrunnen for tildelingen er at Nergaard har levd opp til sin fars utrykk MÅS – Moro å Seile – til det fulle, og fordi har er blitt så utrolig god til å gjøre dette. I løpet av sommeren fikk han sin 23. medalje i internasjonale mesterskap.

Årets trener: Iens Ludvig Høst, KNS

Treneren har vært en god brobygger for å skape bærekraftige treningsmiljøer på tvers av forenings-tilhørighet. Spesielt vil vi nevne samlinger i vinterhalvåret i utlandet, hvor seilere fra «alle» foreninger har vært invitert. Han har engasjert seg sterkt i trenerutdannelse på trener 3-nivå og vært en pådriver for utviklingen av forbundets trenerutdannelse. Han har også påtatt seg vervet som leder av vårt trenerutvalg. Noen av hans seilere har oppnådd meget gode resultater i 2015. Jeg vil spesielt nevne bronse i Optimist-VM, samt gull i Laser Radial-EM og sølv i Laser Radial-VM.

Bragdmerket: Kristian Nergaard, Trond Solli Sæther, KNS og Lars Johan Brodtkorb, Horten

Norges Seilforbunds Bragdmerke deles blant annet ut til vinnere av VM i ISAF-godkjente klasser, enten det er junior eller senior.

I tillegg ble laget som vant den internasjonale finalen i Champions League 2015  hedret. Laget besto av: Kristoffer Spone, Christen Horn Johannessen, Sigurd Paulsen og Erik Kongshaug