Søk i arkivet

Friendship Cup 2015–2016Vinterseiling med joystick

Seilerne i Fredrikstad tøyer sesongen.

Siste søndag i advent står ikke bare i juleforberedelsenes tegn i Fredrikstad. En gruppe seilere vil i alle fall forsøke å snike seg unna, og det er deltagerne i Friendship Cup, som vil ha med seg modellbåt og kontroller med ned til Andersenslippen i Hankø-sundet.

Der møtes de til dyst i en ny runde i Frinedship Cup – en regattaserie innen modellbåtseiling. Cupen startet 8. november og går hver 14. dag gjennom hele vinteren – helt frem til april måned.

I MOSS OG FREDRIKSTAD. – Arrangementet veksler normalt mellom Moss Seilforening og Fredrikstad Seilforening. For tiden er det bare Sjur Sannrud som deltar fra Moss,  så i påvente av flere mosse­seilere legges arrangementene bare til Fredrikstad Seilforening og Andersenslippen så lenge, forteller Lars-Erik Larsen, som er en av nestorene i dette arrangementet.

For modellseiling har pågått lenge og har en lang tradisjon i Fredrikstad Seilforening

– Vi håper mange radioseilere møter opp slik at vi får store felt utover vinteren, sier Lars-Erik Larsen.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen