Håndterer hele livsløpet til en regatta

ADMINISTRASJON: Det er mye kontorarbeid og papirarbeid i forbindelse med et regatta-arrangement, men med SEILmagasinets nye «alt i ett»-arrangementssystem, vil mye dobbeltarbeid bli eliminert.
REGATTA: Hovedsaken i en regatta er hva som foregår ute på banen, men for at arrangementet skal gli smertefritt er det mange som må gjøre en innsats.
KREVENDE: Det er ikke bare for deltagerne det er krevende å delta. Også arrangørene har sitt å stri med.

Nytt verktøy for arrangører

SEILmagasinet har utviklet et komplett arrangementssystem for norske seilforeninger. Systemet håndterer hele «livsløpet» til et arrangement; fra det settes på terminlisten til endelige resultatlister er klare.

Publisert Sist oppdatert

Seilforeningens terminliste lages ofte i et Excel-ark, påmeldingen er gjerne manuell eller via et generelt påmeldingssystem, markedsføringen av et arrangement er nesten alltid et problem for seilforeningene, veien fra påmelding til deltagerlister og videre til resultatlister innebærer gjerne mye inntasting og eksport av data. Og nyheter om regattaen under regattaens gang og etterpå er man prisgitt andre medier for å få ut – og de fleste har erfart hvor vanskelig det er å få vekket tilstrekkelig interesse for det man arrangerer.

Antagelig kjenner mange arrangører seg igjen, og mange har erfart at det medgår mye unødvendig tid til «papirarbeid» for å få unnagjort alt det formelle som et regatta-arrangement krever. Årsaken til ekstraarbeidet er at det ikke fins noen sammenheng i de hjelpemidlene og systemene som seilforeningene anvender.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER