BLIR Å SE OPP FOR: Sailing Team HSK blir et lag å se opp for. Når regattaene starter i år har de et solid treningsgrunnlag. Fra venstre Andreas Hjellestad Hella, Inger Margrethe Vabø, Alexander Dahl Høgheim, Erling Wiik, Victor Dahl Høgheim og Malin ...
FLOTTE FORHOLD: Bergen-området byr på flotte treningsforhold året rundt. Det var bare i januar Sailing Team HSK ikke har vært på vannet.

Hordaland ruster opp

I Hordaland Seilkrets ser man langt frem. Siktemålet er OL i 2024 og å miste færre 16-åringer fra seilsporten.

Sailing Team HSK er navnet på et nytt seilprosjekt i regi av Hordaland Seilkrets (HSK). Det tar sikte på å gi et tilbud til ungdommer som har passert 16 år og som har lyst til å satse på seiling med tanke på å få en internasjonal karriere.

– Vi opplever at frafallet for denne aldersgruppen er stort og at seilforeningene sliter med å gi et godt trenertilbud til dem som vil satse mest. Tanken er at Sailing Team HSK skal være et bindeledd mellom optimistjolleklassen og landslaget. Målsettingen vår er å kunne gi våre seilere et fullverdig tilbud lokalt slik at de kan utvikle seg videre, sier Torill Dahl Høgheim i Ran Seilforening.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER