8. august starter seiler-OL

LANDSLAGSSJEFEN: Jan Steven Johannessen har fått frem et lovende, ungt OL-lag som kan komme til å overraske i Rio de Janeiro.
49ER FX: Ragna og Maia Agerup fra KNS har rukket å bli mediayndlinger etter at de ble tatt ut. De to søstrene kan komme til å overraske positivt. Kanskje kan det til og med bli medalje?
LASER RADIAL: Tiril Bue fra KNS gjorde en god innsats under prøve-OL. Kommer hun til medaljefinalen vil det være mer enn forventet.
BRETTSEILER: Selv om Maria Aadland Mollestad fra KNS ble satt ut av landslaget, har hun klart å kjempe seg tilbake og inn på OL-laget.
FINNJOLLE: Unge Anders Pedersen har etablert seg i toppen i den av OL-klassene som samler de mest garvete seilerne.
LASER STANDARD: I sitt tredje OL har Kristian Ruth ett mål for øyet, og det er å seile for medalje. Det kan han klare om alt klaffer for ham.

Norske seilere kan overraske

Det norske seilerlaget i OL kan overraske med medaljer, men det er i 2020 at disse seilerne virkelig skal springe ut i full blomst.

Med unntak av veteranen, 31 år gamle Kristian Ruth som deltar i sitt tredje OL, er ingen på det norske OL-laget eldre enn 24 år. Alle satser primært på OL i Tokyo i 2020 og tar Rio 2016 som et skritt på veien. Det lover godt for fremtiden og kan gi overraskelser allerede til høsten.

Sterke tradisjoner

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER