NORC søker mannskap til arrangøstaben i VM

NORC søker mannskap til arrangøstaben i VM

NORC skal sammen med KNS arrangere VM for IMS på Hankø i noen hektiske augustdaget. Nå søker de bemanningshjelp

Publisert Sist oppdatert

I 2006 fikk man endelig arrangert det første offisielle NM i IMS og NORC har opplevd en stadig større interesse for sine arrangementer, sier klubben i en pressemelding.

-  Neste år tar vi steget videre. Da skal vi sammen med KNS arrangere VM i IMS på Hankø og vi trenger ditt bidrag for å få til nok et vellykket år på regattabanene.

 

Seilsesongen 2006 er nå avsluttet og Norwegian Offshore Racing Club har også i år opplevd en stadig større interesse for våre arrangementer. Vi har i år gjennomført tre egne regattahelger og totalt 45 båter har deltatt i årets Sony Ericsson NORC Ranking. Årets høydepunkt var så klart historiens første Norgesmesterskap i IMS arrangert av KNS i samarbeid med Fredrikstad Seilforening på Hankø med 32 deltagende båter.

 

Sesongen 2007 vil bli veldig spennende siden KNS og NORC er tildelt IMS VM. Dette arrangementet har vært et av hovedmålene til NORC siden foreningen ble grunnlagt. Verdensmesterskapet blir på Hankø i perioden 11. til 18. august. NORC er også involvert i gjennomføringen av Farr 40 Nordisk på Hankø i begynnelsen av juli og dette kombinert vår egen Sony Ericsson NORC Rankingen. Det er veldig hyggelig at det nok en gang blåses liv i Hankø og Norge som sentrum for internasjonal havkappseiling

 

Webstedet www.norc.no vil gjennomgå en totalforandring og vi håper å starte 2007 med en ny profil og nytt format på våre hjemmesider. For neste sesong satser man på å oppdatere webstedet ukentlig samt også legge til aktuelt billedmateriale fra arrangementene.

 

Det første som skjer i 2007 er NORCs årsmøte. Det skjer i KNS´ lokaler på Dronningen den 5. februar klokken 19.30. Alle er hjertelig velkomne. I løpet av februar-mars skal vi også holde et informasjonsmøte der vi kun skal diskutere VM på Hankø

 

Siden vi er med som arrangør er det viktig at vi bidrar med mennesker som kan bemanne regattakontor og bøyebåter for å sikre at vi får det beste VM. Hvis du har lyst til å bidra, eller kjenner noen som kan, så gi beskjed til thomas@norc.no.

 

Foreløpig plan for IMS World Championship 11. august- 18. august

11. august      Måling og registrering

12. august      Måling og registrering

                        Tune up regatta 16:00

                        Åpningsseremoni Hankø Hotel

13. august     Racing - inshore race (s)

14.  august    Racing - inshore race (s)                    

15.  august    Racing - offshore race (kort)

16. august     Racing - offshore race

17. august     Racing - offshore race (fortsettelse)

18. august     Racing - inshore race (s)

                        Premieutdeling

Invitasjon og Pre Notice of Race vil snart være klar og blir lagt ut på  www.kns.no