Melleby i form

Sist uke ble det for tredje gang avviklet ”Anfi del Mar Integrated Cup” syd på Gran Kanari. Starbåtseileren Eivind Melleby behersker også 2.4 m og vant klart.

23 seilere deltok i cupen. Det ble som vanlig seilt i 2,4mR, med seilere fra både det funksjonsfriske og funksjonshemmede toppsjikt. Peter Norlin har utviklet et regatta-opplegg som man benytter både under tilsvarende seilaser på Aker Brygge og utenfor Anfi del Mar, tilpasset det antall båter man tar i bruk. På Kanari denne gangen var det 4 båter på banen, og samlet sett ble det avviklet 24 seilaser før en vinner var klar.

I tøff konkurranse i lett til moderat bris ble det til slutt i Starbåtsesset Eivind Melleby som tok en fortjent seier foran en annen  landslagsseiler, Sonar-skipperen Jostein Stordahl. Ole Eide og Peter Norlin ble dermed henvist til 3. og 4.-plass i finalene der man seilte førstemann til 2 seire.

Kombinasjonen av fin seiling i løpet av en 3-dagers-serie og feriemodus i tilskuerposisjon for famile og venner, gjør cupen til en spesiell opplevelse med fortjent fokus på å ha en fin sosial ramme. Sponsoratet fra Anfi del Mar som gjør dette mulig, er sånn sett en stimulans for solhungrige nordboere til å få en fin uke med vintertrening og hygge.