Asbjørnrød vant i Danmark

De norske Solingseilerne Preben Asbjørnrød, Rikard Fikse og Hans Jørgen Husum vant helgens Scandinavian Soling Gold Cup og bygger seg dermed opp favorittstatus til sesongens store happening i klassen, EM på hjemmebane

Scandinavian Soling Gold Cup ble arrangert sist helg i Skive i Danmark. Preben Asbjørnrød, Rikard Fikse og Hans Jørgen Husum åpnet regattaen med tre 1. og en 2. plass og også  Arendalslaget med Jan Krøger, Kenneth Norby og Petter Hammarstrøm ASF seilte bra, med 3. plass sammenlagt etter første dag.  Søndag, da vinden frisknet, tro Finn Thorkildsen, Rolf Carstensen og Jan Kirkedam ASF til med 3.  og 1. i de to første seilasene. Asbjørnrøds lag hadde to 2. plasser og ble med det regattaens klare vinnere. Det ble dansk  2. 3. og 4. plass, Finn Thorkildsens lag ble nr. 5.