Søk i arkivet

Nordvesten har kommet

Gubbene i «Solgang» seiler Watski TwoStar og ligger utenfor Smøgen. Nå har de fått vinden rett i mot. 

Mikkel Thommessen er lettere fortvilet over at de ikke lå lengre ut i havet når den meldte nordvesten kom. De som har seilt lenger vest på østavinden har nok tjent litt på oss nå, mener Mikkel. De vil holde seg nær land, for vinden skifter og er ventet til å gå tilbake på øst igjen.

Rekker middag
«Solgang» har bra fart i nordvesten som blaser 6-7 m/s. De står ikke opp kysten, og må ta noen slag. Mikkel forventer å gå i mål ved Hankø mellom 1800-2000 i kveld. Gutte vil dermed rekke middagen i land.

Arendal Marstrand
Det var de små båtene som fikk mest uttelling på etappen fra Arendal til Marstrand. Første båt som er større en 40-fot ligger på en 12. Plass og det er en Bavaria Vision seilt av Sjur Klafstad og Are Wiig.

Svensker på topp
Det er to First 31.7 blandt de tre beste og to svenske båter. Best seilet Trindy en First 31.7 med Jonas Kjellberg  og Urban Edvardsson fra Sverige. Blur ble nummer to. Det er feltets minste båt, en Nova med Peter Gustafsson og Anders Klamer. På tredje ligger Madonna  en First 31.7 med Pål Bratbak og Kjetil Skogsholm. Gubbene i Solgang seilte med gennaker og det tapte de mye på. De ligger på en 87. Plass overall på etappen Arendal-Marstrand.

 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen