Søk i arkivet

Pengepremie på Vestlandet

Haugesund Race Week starter til helgen, og vinneren av X-35 klassen vil få 45 000,-

Av påmeldingene så langt stiller 48 båter og av disse hele ni X-35 på startlinjen når det første startskuddet går 10. august. Fredag blir det distanseseilas fra Kopervik til haugesund, og lørdag baneseilas. Søndag er reservedag.

X-Yachts Norge AS økte i 2006 sin satsing på Vestlandet gjennom etablering av X-Yachts Norge Vest AS i Haugesund.  Som oppfølgning av satsingen bidrar X-Yachts Norge AS med en premie på NOK 45 000 til vinneren av X-35 klassen i årets Haugesund Race Weekend.  Haugesund Race Weekend er en av de ledende seilbåt regattaene på Vestlandet, og blir avviklet 10.-11. august i forbindelse med Sildajazz arrangementet.  X-35 klassen i Rogaland er i sterk fremgang gjennom økning fra en til ni båter i 2007.

X-Yachts Norge Vest AS ble startet i 2006 av Siren Røssland, og er eneforhandler av X-Yachts seilbåtene på Vestlandet.  Service ivaretas av H2O Marine Projects AS på Karmøy, som er et full service firma for seil- og motorbåter.  Firmaet har ansatte med lang erfaring fra rigg og andre relevante fagområder.

For nærmere informasjon kontakt Siren Røssland på e-post siren@x-yachts.no
Mer info om Haugesund Race Week på www.raceweekend.no
 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen