Søk i arkivet

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Mot spennende i finale i DN Seilcup

Etter innledende runder, kvart- og semifinaler er det endelig klart for finaleseilaser førstkommende lørdag. Seks lag fra Oslo og ett hver fra Bergen og Stavanger stiller.

Finalen går av stabelen 29. september kl. 12.00 og det hele avsluttes på Herbern Restaurant med finalefest og premieutdelingfra kl. 19.00. 1. premie er en ukes seilcruise i Karibien og 2. premie er en ukes seilcruise i Middelhavet. Premiene er levert av The Moorings og KLM AirFrance.

Finalistene som skal kjempe og de gjeve premiene er Eurest, one2com, Flytoget, ErgoGroup, Oslo Børs og Seilas fra Oslo samt NetCom fra Bergen og Bouvet fra Stavanger.

Seilasene seiles i like Bavaria 42 Match og det skal seiles fra to til fem seilaser avhengig av vindforholdene. Det er spådd frisk bris fra øst og arrangøren regner derfor å få gjennomført det maksimale antall seilaser.

Mer enn 200 bedrifter har deltatt i DN Seilcup som har vært seilt etter utslagsmetoden.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen