Søk i arkivet

Fornøyde med 7. plassen

Medaljefinalen i EM for Ynglinger ble avlyst idag på grunn av kraftig vind. Dermed beholdt Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed 7. plassen. - Det er vi fornøyde med, sier Siren.

Uten disken i første eller havariet i den siste seilasen hadde de norske jentene vært med i medaljekampen i EM for Ynginger som ble avsluttet idag. - Vi er nå mye bedre samkjørt enn tidligere og det er færre overraskelser ombord, sier Siren Sundby. - Bortsett fra i en seilas er jeg godt fornøyd med seilingen, sier hun. - Nå er seilsesongen slutt her hjemme og jeg gleder meg til å trene videre. Først skal laget delta i en fire dagers samling i Danmark i midten av oktober, før de reiser over til Miami for tre ukers seiling både i november og desember. Den tredje økten i USA blir fra rett over nyttår til VM og den siste OL kvalifiseringen er avsluttet i midten av februar. Neste års EM går i april i Masnou i Spania.

EM gullet gikk til de russiske jentene Ekaterina SKUDINA, Diana KRUTZKIKH og Natalia IVANOVA. Sølv til  Mandy MULDER, Brechte VAN DER WERF og Marje KAMPEN (NED)  mens OL vinneren fra Athen i 470 Sofia BEKATORU tok bronsen sammen med Sofia PAPADOPOULOU og Christina CHARAMOUNTANI (GRE).
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen