Søk i arkivet

Idag smeller det

Idag går det første startskuddet i VM for Starbåter. Mesterskapet blir være eller ikke være når det gjelder OL deltakelse for nordmennene.

Her er skipper Eivind Mellebys betraktninger dagen før dagen;

21 nasjoner kjemper om 4 plasser, ingen får noe gratis!
Vi har seilt siste treningsregatta før VM braker løs i morgen. Båt og mannskap er målt og veiet, reservedelene er gått over, riggen er målt opp, båten er polert og det er klart for årets første store begivenhet; VM 2008.

For de av dere som lurer på om vi er nervøse, så er svaret ja! Det er i grunn lenge siden vi har hatt såpass med sommerfugler i magen som vi har nå. De argeste konkurrentene er Sveits, Kroatia, Østerrike, Irland, Bermuda og Finland. Men i tillegg er det altså ikke mindre 14 nasjoner som stiller til start uten OL-plass. Her kommer ingen til å få noe gratis! Vi vet at på vårt beste vil vi være med å kjempe helt i teten – det holder til OL-billetter og litt til.

Vi gleder oss til å komme i gang. Dere kan følge oss på www.starworlds2008.com , så kommer vi tilbake med siste nytt så snart vi har muligheten.
Hilsen Eivind og Petter
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen