Mot topplassering i Bacardi Cup.

Mot topplassering i Bacardi Cup.

Etter en perfekt start sikret Marazzi og Mørland Pedersen en ny god plassering og nå snuser de på pallen

Publisert Sist oppdatert

Torsdagens race var ganske likt gårsdagen. 10-15 knops vind og sol preget Biscayne Bay. Mørland Pedersen og Marazzi hadde en perfekt start og kom seg ut på den ønskede venstresiden. ”Når første kryssen er over 2 nautiske mil lang er man nødt til å velge en side for så å spille skiftene der. Det klarte vi bra og ledet vår side inn mot toppmerket, men på ett eller annet merkverdig vis kom det noen fra høyresiden og vi rundet 7 på toppen. Nok en god lens stod for tur og vi var nr 3 på bunnmerket. Derfra gikk det litt i stå, og vi gjorde en del grove feil jeg helst ikke vil snakke om. Men vi kom tilbake og ble nr 5. OK” sier Petter Mørland Pedersen.

 

Det har spisset seg til i toppen og det er kun få poeng som skiller de beste. Mørland Pedersen / Marazzi ligger på 6. plass og har kun 6 poeng opp til pallen. Med ett race igjen og 65 båter på startlinjen, kan alt skje. Det ble bevist i dag da Bromby og Liljedahl som har vært 1 og 2 i hvert race så langt, bommet fullstendig og ble 24 i dagens seilas. Gullmedaljen hadde de derfor ganske langt nede i lommen før dagens race, men med dette resultatet og Mendelblatt / Pradas 3 plass i dag er alt åpent.

 

”Det er mange om beinet så det nytter ikke seile taktisk i forhold til andre båter. Det er bare å gi gass, holde den berømte tunga rett i munnen og seile et bra race i morgen”, avslutter Petter

 

Resultater: